logo ennovatie

Subsidie voor Sportverenigingen?

Een motie uit december 2012 leidt er momenteel toe dat het kabinet drukdoende is om per 1 januari 2016 een subsidieregeling voor energiebesparing en duurzame energie – waaronder led-verlichting en zonnepanelen – bij sportverenigingen in het leven te roepen. Minister Henk Kamp meldt het volgende aan de Tweede Kamer: ‘In een motie van de Kamerleden Bruins Slot en Dijkstra van 17 december 2012 gevraagd om een regeling om het gebruik van hernieuwbare energie bij sportverenigingen te stimuleren. Ter uitvoering van deze motie stel ik momenteel samen met de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een subsidieregeling op die per 1 januari 2016 effectief zal worden. Onder deze regeling zal een specifieke lijst van maatregelen voor energiebesparing en duurzame energie worden opgenomen, waarvoor subsidie kan worden verstrekt.’ (Bron: LEDMagazine)

logo Bike Totaal Van Wijk fietsen

Bike Totaal kiest ook voor E-nnovatie

Bij Bike Totaal van Wijk fietsen te Veenendaal hebben we de gehele showroom, werkplaats als ook magazijn voorzien van onze LED verlichting. We hebben, om kosten te besparen, gebruik gemaakt van het huidig lichtplan en in plaats daarvoor de juiste LED armaturen/lichtbronnen aangeboden.

De 120×30 cm TL bakken, 2x 36Watt, zijn vervangen voor speciale LED panels welke een uitstraling hebben als een “oude” TL bak, zonder dat we buizen in het zicht zien zitten. Dankzij deze armaturen behoudt de showroom een gezellige uitstraling.

In de wandkasten hebben we kantelbare LED tl’s geplaatst om alle producten goed te laten zien. Ook in de werkplaats hebben we van deze LED tl’s gebruik gemaakt zodat hier een betere lichtopbrengst is.

Ga gerust langs bij deze fietsenwinkel. Henk Smit, eigenaar, staat u graag te woord.

Op de foto ziet u boven de oude situatie en de foto onder is de nieuwe situatie met onze LED verlichting.

foto voor en na Bike Totaal Veenendaal

logo-ennovatie

Rabo Duurzaamheidsaward Drechtsteden

Wij zijn blij u te kunnen meedelen dat wij genomineerd zijn met onze nieuwe, innovatie LED tl!!

Deze is afgelopen week geïnstalleerd bij VvE de Merwede te Alblasserdam. Uniek en de eerste in Nederland.

 

Op onze facebook staat een korte en duidelijke omschrijving en een filmpje van onze LED tl in de praktijk.

https://www.facebook.com/Ennovatie

 

Informatie over onze nominatie en wat het doel is;

http://fairtradegemeentedordrecht.nl/nieuws/nieuws/stem-op-een-van-de-genomineerden-van-de-rabo-duurzaamheidsaward-drechtsteden/

 

STEMMEN KAN OP:

http://www.dordrecht.onzewijk.nl/survey/vote

E-nnovatie.nl

parkeergarageverlichting

Noviteit in Nederland

Binnenkort zullen we bij een VvE in Alblasserdam een ware noviteit gaan installeren.

In de parkeergarage zullen we LED tl’s gaan monteren die voorzien zijn van diverse technische snufjes dat uniek is in de markt.
Deze LED tl is onder andere voorzien van Microwave technologie, waardoor het zelf beweging detecteert.

Nadere informatie volgt spoedig…